Trending baardstijlen voor Bikers 2021

Trending baardstijlen voor Bikers

Trending baardstijlen voor Bikers!

Trending baardstijlen voor Bikers een leuke opmerking van een klant. Zijn vraag was Jhaaman wat is de beste baardstele voor mijn motorfiets! Nou bij deze Henk de baardstylen van 2021.

Er zijn tientallen verschillende baardstijlen, en trending beardstijlen komen en gaan. De baarden die vorig jaar populair waren, zijn nu niet per se populair. Het is moeilijk om de trends bij te houden, maar maak je niet druk. Daarom zijn we hier. Hier leggen we alle baardtrends voor 2021 al vast. LET OP: BAARDEN HEBBEN MEERDERE BENAMINGEN. Trending baardstijlen voor Bikers

Stoppelbaard

Van de baardtrends voor 2021 is de stoppel waarschijnlijk de stoppel die de minste inspanning vergt. Het is al tientallen jaren in en uit stijl. Een beetje stoppeltjes is uitstekend geschikt voor mannen die graag een statement willen maken. Vroeger was deze stijl gebruikelijk bij jongens die te lui waren om zich regelmatig te scheren.

Vandaag de dag is het een van de meest populaire baardstijlen – een baard na een paar dagen groei. Veel mannen zeggen dat hun stoppelbaard hen helpt om zich zekerder te voelen dan gewoonlijk. Als je een babyface hebt, kan een stoppelbaard je helpen om er volwassen en ouder uit te zien. Ook is het een uitstekende keuze voor mannen die worstelen met pigmentatie en acnelittekens.

Trending baardstijlen voor Bikers
Trending baardstijlen voor Bikers

Bandholz Trending baardstijlen voor Bikers

Als het gaat om unieke baardstijlen, gaan de kudo’s naar Bandholz – de meest unieke onder de baardstijlen in 2020. Deze stijl is gemaakt en gepopulariseerd door Eric Bandholz, die zo veel negatieve opmerkingen over zijn baard kreeg dat hij besloot om zijn baard product bedrijf te starten.

Het vereist wat geduld voordat je genoeg haar op je gezicht hebt om mee te werken. Het duurt ongeveer zeven maanden voordat je het in vorm kunt brengen om Bandholz’s look te bereiken. Het is perfect voor jongens met diamant, ovaal, driehoek, en omgekeerde driehoekige gezichtsvormen.

Verder is de baard verbonden met een snor. Het is de bedoeling de baardgroei ongehinderd te laten groeien om de natuurlijke look te behouden.

  • Onderhouden: juist de bedoeling om deze baard zo natuurlijk mogelijk te laten lijken. Verzorging is vanzelfsprekend wel nodig, maar trimmen niet zo zeer. Aangeraden is om pas vanaf 6 a 7 maanden wildgroei lichtjes te trimmen naar wens.
  • Gezichtstypes: rechthoekig, ovaal, diamant.
  • Groeiperiode:  minimaal 6 a 7 maanden.

Friendly Mutton Chops Trending baardstijlen voor Bikers

Kom op! Vriendelijke mutton chops? Ja. Deze stijl heeft zich dit jaar bij het ensemble van trending baardstijlen gevoegd. En als we mogen toevoegen, het deed dat op de Rode Loper. Het maakt niet uit of we Wolverine (Hugh Jackman) hebben om het weer tot leven te brengen of niet.

Trending baardstijlen voor Bikers1
Trending baardstijlen voor Bikers

Het feit is dat het er mannelijk en uniek uitziet. Het is niet overdreven uitdagend om vriendelijke mutton chops te bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is je baard te laten groeien. Scheer het haar op je bovenlip en je kin. Dat is het. Voor een pluizigere look, voel je vrij om de bakkebaarden te laten groeien zoveel als je wilt. Mutton chops zijn een stijl die geschikt is voor mannen met een vierkant en rond gezicht.

Deze baardstijl heeft daardoor een wildere uitstraling en kan worden gebruikt om de aandacht te trekken.

  • Onderhouden: zorg dat de kin en chin patch vrij blijven van baardgroei. De haarlijn op de wangen en kaaklijn mag uitbundig zijn.
  • Gezichtstypes: ovaal, vierkant, rond.
  • Groeiperiode: 3 maanden.

The Goatee Trending baardstijlen voor Bikers

De sik is terug, en deze keer is het hier om te blijven. Deze baardstijl heeft het unieke vermogen om je klasse en stijl te geven. Het verbaast ons niet om beroemdheden uit verschillende niches te zien, variërend van muzieksupersterren en acteurs tot atleten en intellectuelen die deze trending beardlook dragen. Trending baardstijlen voor Bikers

De sik is een van de oudste baardstijlen, en het is niet veel veranderd – haar boven de lip en op de kin. U kunt beslissen of u het haar boven de lip en het haar op de kin met elkaar verbindt. In beide gevallen zal het een randje geven aan uw stijl. Het is perfect voor mannen met een slank en hoekig gezicht.

Je kunt de verlengde sik laten groeien vanuit een lange stoppelbaard. Op deze manier kun je alvast experimenteren met hoe deze baardstijl je ongeveer zal staan.

  • Onderhouden: zowel de neklijn als wangen moeten helemaal gladgeschoren zijn om de fijne lijnen van de snor en sik naar voren te laten komen. De chin patch knip je bij waar nodig om de typerende vorm te behouden.
  • Gezichtstypes: ovaal, vierkant, langwerpig.
  • Groeiperiode:  minimaal 2 maanden.
Trending baardstijlen voor Bikers
Trending baardstijlen voor Bikers

Imperial Trending baardstijlen voor Bikers

Het is niet de eerste keer dat we de Imperial baard trend zien opkomen. Sommigen zullen beweren dat het meer een snorrenstijl is dan een baardstijl. De Imperial baardstijl bevat het haar zowel op de kin als op de bovenlip. Daarom is het een baardstijl.

In ieder geval is het geen stijl die je gemakkelijk kunt bereiken. Allereerst moet je je baard lang genoeg laten groeien, zodat je snorharen de vorm van de Imperial-look kunnen aannemen. Daarna kun je je wangen of kin scheren.

Laat een beetje baard staan, maar laat hem niet te veel groeien, want de Imperial snor moet het hoogtepunt van je stijl zijn. Als je op zoek was naar een trending beard look, dan zullen deze in 2021 baardtrends je helpen om te bereiken wat je wilt.

Trending baardstijlen voor Bikers
Trending baardstijlen voor Bikers