Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen PBM kunnen zeer belangrijk zijn op de werkvloer. Bij Jhaaman vind je alles om jou werk veilig te kunnen doen.

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

bekijken
Gelaatsbeschermer

Gelaatsbeschermer

bekijken
Lasmaskers

Lasmaskers

bekijken
Veiligheidsbrillen 1

Veiligheidsbrillen

bekijken
Werkschoenen

Werkschoenen

bekijken
Werkkleding

Werkkleding

bekijken
Veiligheidshelm

Veiligheidshelm

bekijken
Werkhandschoenen

Werkhandschoenen

bekijken

Pbm persoonlijke beschermingsmiddelen

Volledige veiligheid van hoofd tot voeten met PBM

PBM omvat een diverse reeks producten die ontworpen zijn om jouw lichaam te beschermen tegen de verschillende gevaren in jouw vakgebied. De keuze van de juiste PBM hangt sterk af van de specifieke taken en werkomgeving. Bijvoorbeeld, als je regelmatig met zwaar gereedschap werkt, zijn veiligheidsschoenen met een stalen neus essentieel. En als je vaak in lawaaiige omgevingen werkt, zijn oordoppen of een gehoorkap noodzakelijk. Interessant is dat de ontwikkeling van PBM’s constant evolueert. Tegenwoordig zijn er veiligheidsbrillen beschikbaar met geïntegreerde LED-verlichting om beter zicht te bieden in donkere ruimtes.

Wat zijn persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij Jhaaman kunt u een ruim assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) vinden die geschikt zijn voor diverse werkomgevingen. Ons aanbod omvat adembescherming, gehoorbescherming, gezichtsbescherming, HACCP-kleding, hoofdbescherming, kniebescherming, oogbescherming, PBM-sets, valbeveiliging en handbescherming. Of u nu werkzaam bent in de bouw, industrie, gezondheidszorg of een andere sector, wij hebben de juiste PBM’s voor u beschikbaar. Met onze hoogwaardige en betrouwbare producten kunt u uzelf en uw medewerkers beschermen. Ontdek ons assortiment en zorg voor een veilige werkomgeving!

Diverse typen persoonlijke beschermingsmiddelen

Ontdek onze uitgebreide collectie Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s). Bij ons vindt u een divers assortiment PBM’s voor verschillende werkomgevingen. Onze categorie bevat adembescherming, gehoorbescherming, gezichtsbescherming, HACCP-kleding, hoofdbescherming, kniebescherming, oogbescherming, PBM-sets, valbeveiliging en handbescherming. Of u nu werkzaam bent in de bouw, industrie, gezondheidszorg of een andere sector, wij bieden de juiste PBM’s voor uw behoeften. Bescherm uzelf en uw medewerkers met onze hoogwaardige en betrouwbare producten. Koop nu en creëer een veilige werkomgeving!

Bescherming voor de ogen

Beschermende bril of andere oogbescherming

Bij jhaaman begrijpen we het belang van oogbescherming tijdens diverse werkzaamheden. Of u nu in de bouw, thuis, laboratorium of een andere sector werkt, veiligheid staat voorop. Onze oogbeschermingsproducten voldoen aan strenge veiligheidseisen en bieden optimale bescherming tegen stof, splinters, chemicaliën en andere gevaren.

Met ons uitgebreide assortiment kunt u met een gerust hart aan de slag. Onze producten zijn comfortabel, duurzaam en voorzien van de nieuwste technologieën om uw ogen te beschermen. Of u nu behoefte heeft aan een bril met anti-condens coating, UV-bescherming of verstelbare pootjes, wij hebben de juiste oogbescherming voor uw specifieke behoeften.

Bij Oogbescherming begrijpen we dat elke werkplek uniek is en dat de veiligheidseisen kunnen verschillen. Onze oogbescherming is getest en gecertificeerd volgens geldende normen, zodat u erop kunt vertrouwen dat u de beste bescherming ontvangt.

Bescherming van het gehoor

Wij hebben een breed assortiment aan gehoorbescherming beschikbaar. Wij begrijpen het belang van het beschermen van uw oren, zowel op het werk als in uw vrije tijd. Werkgevers zijn volgens de Arbowet zelfs verplicht om gehoorbescherming aan te bieden aan werknemers als het dagelijkse geluidsniveau boven de 85 decibel ligt. Onze gehoorbeschermingsproducten zijn van uitstekende kwaliteit en bieden optimale bescherming tegen schadelijk geluid. Of u nu op zoek bent naar oordopjes, oor kappen of andere vormen van gehoorbescherming, wij hebben de juiste oplossing voor u. Investeer in uw gehoor en voorkom gehoorschade.

Bescherming van het hoofd

Bij onze Hoofdbescherming categorie zetten wij uw veiligheid op de eerste plaats. We begrijpen het belang van het naleven van de arbo-eisen om uw hoofd te beschermen tijdens werk. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige helmen en hoofdbeschermingsproducten die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Of u nu werkzaam bent in de bouw, industrie of een andere sector, met onze hoofdbescherming kunt u met een gerust hart aan de slag.

Bescherming voor het gezicht

Bij jhaaman bent u aan het juiste adres voor gezichtsbescherming. Veiligheid is onze prioriteit en daarom hebben wij een breed scala aan bosmaaierhelmen en andere beschermingsmiddelen beschikbaar. Of u nu een professional bent die met een bosmaaier werkt of gewoon wat extra veiligheid wilt tijdens uw klussen, bij ons vindt u de geschikte gezichtsbescherming. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Bescherming van de handen

Onze brede selectie van handbescherming omvat diverse soorten handschoenen die essentieel zijn in elke bedrijfstak en elk beroep. Of u nu werkzaam bent in de bouw, tuinbouw, industrie of een andere sector, wij hebben de ideale handbescherming voor u beschikbaar. Onze handschoenen bieden optimale bescherming tegen verschillende risico’s, zoals snijwonden, chemicaliën en hitte. Met onze hoogwaardige handbescherming kunt u veilig en comfortabel werken, zonder dat dit ten koste gaat van uw productiviteit.

De redenen waarom het raadzaam is om jouw persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) bij Jhaaman te bestellen.

Veiligheid staat voorop! Bij Jhaaman begrijpen we de essentie van bescherming tegen de risico’s in jouw vakgebied. Daarom hebben we een uitgebreid online assortiment van hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). En het beste van alles? Onze concurrerende online prijzen zorgen ervoor dat je niet diep in de buidel hoeft te tasten voor topkwaliteit. Met ons deskundige team staan we altijd klaar om persoonlijk advies te geven, zodat je het juiste beschermingsmiddel voor jouw specifieke situatie vindt. Kies voor kwaliteit, veiligheid en uitstekende service bij Jhaaman!