Onderhoud voor motorfiets

Zelf je motorfiets onderhouden hier vind je alles voor jou motor.

koppeling motorfiets

Koppeling 

zoeken
motorfiets remmen

Remmen

zoeken
ketting

Motoketting

zoeken
motorfiets filters

Filters

zoeken
motorfiets accu

Accu

zoeken
NGK Bougie

Bougies

zoeken
NGK Bougiedop voor de moto

Bougiedop

zoeken
Motorbanden en velgen

Banden en velgen

zoeken
Vervanglampen

lampen

zoeken
Smeermiddelen

Smeermiddelen

zoeken
Koelvloeistof en additieven

Additieven

zoeken
Gereedschap voor de motorfiets

Gereedschap 

zoeken

Jhaaman onderhoud motoren

Welkom bij onze online winkel jhaaman gewijd aan de verkoop van alle onderhoud, onderdelen en reserveonderdelen voor de motorfiets. Maar ook helmen ,motorlaarzen, handschoenen, motorkleding en uitrusting voor de motorrijder, we hebben meer dan 20 jaar ervaring in de motorfiets industrie, beste advies krijgt over accessoires en toebehoren voor uw motorfiets.

Onderhoud en reserve onderdelen

In onze onderhoud en reserve onderdelen sectie dekken we bijna alle onderdelen die u kunt uw fiets vervangen, of u nu op zoek bent om het te repareren of integendeel zijn prestaties te verbeteren, heb je 8 grote categorieën gestructureerd volgens de onderdelen die je kunt vinden;

Of het nu om dichtingsmateriaal gaat, de koppeling, bougies, olie- en luchtfilters, remmen, smeermiddelen, kettingen, batterijen of banden, via onderstaande categorieën en subcategorieën navigeer je probleemloos naar datgene wat je zoekt. Wat reserveonderdelen voor elektrische motorfietsen (Elektriciteit) betreft, hebben wij naast batterijen ook allerlei onderdelen zoals relais, contactvergrendelingen, CDI of controle-eenheden, verlichting, richtingaanwijzers en koplampen en nog veel meer.

Onderhoud Remmen

Als u op zoek bent naar remblokken, remvoeringen of remschijven van uw fiets te vervangen, heb je een breed scala van TRW in de sectie Remmen, bieden wij ook schokdempers en afdichtingen voor de vork in de categorie Sturen en vering. In Transmission vindt u kettingen, aandrijfsets, kettingbladen en tandwielen, riemen en zelfs kabels. Als u op zoek bent naar een goede smeerolie, ga dan naar de sectie Motorfietsoliën en smeermiddelen waar u ook remvloeistof kunt vinden.

Een ander type reserveonderdeel dat u zeker op een bepaald ogenblik zult willen vervangen zijn de achteruitkijkspiegels of zelfs de hendels (rem of koppeling) of de handgrepen en kachels aan het stuur die u zult vinden in de sectie Motorfietschassis, we eindigen met het toevoegen van de rem- en versnellingshendels.

Als u een goede uitlaat of demper voor uw motorfiets wilt kopen, gaat u naar de rubriek Uitlaten, waar u alle soorten uitlaten vindt, inclusief gehomologeerde uitlaten, race-uitlaten, voor scooters of offroad-uitlaten. Tenslotte hebben we de sectie Filters en Kranen, waar u alle soorten filters kunt kopen, inclusief stroom-, benzine-, lucht- of oliefilters, zelfs de rubberen en de benzinekraan.

Veel merken voor de beste onderhoud van uw motor

Bovendien stellen wij u alternatieve merkonderdelen ter beschikking die trouw hun functie en prestaties vervullen maar tegen een veel lagere kostprijs ook de beste merken hebben, daarom werken wij met producten van K&N, Acebikers, Nitro, Optimate, Castrol, Motul, Airman, BGS, S100, Eurol, Chaft, Afam, TRW, NGK, Yuasa, Tecnigas…

Motorbanden

In banden voor motorfiets of scooter bestrijken we praktisch het hele gamma van de merken Pirelli, Michelin, Dunlop en Metzeler en hebben we ook een ruim aanbod van complementen en accessoires voor hun montage of herstelling.

Koffers en tassen

Als u uw fiets wilt uitrusten met een tas, zijkoffer of topkoffer vindt u in de rubriek Accessoires een ruime keuze aan modellen, capaciteiten en kleuren van de merken Givi en Alpinestars, tevens beschikken wij over een krachtige zoekmachine om de juiste bevestigingen te selecteren voor het model van uw fiets. U kunt ook een van de Givi-schermen of -windschermen op uw fiets monteren, of stickers om uw fiets naar eigen smaak te versieren. U heeft ook al de werkplaatsstandaards, als u een klusser bent en zelf het onderhoud aan uw motor wilt doen.

Beveiligen

Om uw motor of scooter volledig te beschermen en te beveiligen, vindt u in onze rubriek Antidiefstal voor motoren alle soorten hangsloten, pitons, kettingen en beveiligingselementen van de merken Kovix en Abus.

We rusten ook de motorrijder uit, het bewijs hiervan is dat we steeds meer accessoires introduceren die u kunt vinden in de Boutique sectie, nu heeft u de beschikking over helmen van de merken Shark, AGV, LS2, SHOEI en Alpinestars, evenals diverse accessoires om u te beschermen tegen de kou en veiligheidskleding van het merk Givi.

Onderhoud aan uw motor wat kan ik zelf doen! lees hier onze blog voor onderhoud aan je motor

reinigingsproducten motorfiets, onderhoud motorfiets checklist, onderhoud motor kosten, schoonmaakset motorfiets, onderhoud motor om de hoeveel km.

 

onderhoud
onderhoud