Makita gereedschap

Ontdek het uitgebreide assortiment Makita gereedschap bij Jhaaman

Een Makita gereedschap is onmisbaar voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Ze staan bekend om hun hoge efficiëntie en betrouwbaarheid. Bovendien kunt u rekenen op een fabrieksgarantie van drie jaar en een snelle verzending binnen 24 uur van uw nieuwe Makita gereedschap.

Makita Machines

schroefmachines

Schroefmachines

bekijken
Zaagmachines

Zaagmachines

bekijken
Schuurmachines

Schuurmachines

bekijken
Freesmachines

Freesmachines

bekijken
Slijpmachines

Slijpmachines

bekijken
Boormachines

Boormachines

bekijken
Combiset

Combiset

bekijken
makita accu

Accu en laders

bekijken
Bekijk hier alle Makita Machines

Makita Tuin Machines

bekijk Alle tuinmachines van makita

Makita gereedschap online

Jhaaman heeft een breed scala aan Makita gereedschap beschikbaar, samen met hoogwaardige accessoires, verbruiksartikelen en handgereedschap van verschillende merken. Op onze webshop vindt u enkel de beste gereedschappen, waaronder elektrisch gereedschap en accu gereedschap. Bij Jhaaman gaan we alleen voor het beste gereedschap van het A-merk Makita.

Al jarenlang bieden wij een professionele service tegen de scherpste prijzen in Nederland via onze online winkel voor Makita gereedschap. Of je nu een enthousiaste doe-het-zelver bent of een ervaren professional, iedereen wil graag met hoogwaardig gereedschap werken. Bij Jhaaman heb je altijd de keuze uit de beste modellen op de markt. Met een Makita kun je zelfs de meest zware klussen moeiteloos klaren, of het nu gaat om klussen in en rondom het huis of een professionele verbouwing.

Geschikt gereedschap van Makita voor elke persoon.

Opgericht in Japan in 1915 onder de naam Makita Electric Works, heeft dit bedrijf snel een reputatie opgebouwd als producent van elektromotoren. Gedurende de jaren heeft Makita zijn expertise en technologische innovatie uitgebreid naar de markt van elektrisch gereedschap. In de jaren 70 is Makita gestart met internationale activiteiten. Als wereldwijd opererend bedrijf heeft Makita fabrieken en servicevestigingen verspreid over de hele wereld. Met 17.000 medewerkers bedient het bedrijf klanten in 170 landen. Makita staat bekend als een merk dat garant staat voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitstekende prestaties van zijn producten.

Makita streeft ernaar om innovatieve technologie te ontwikkelen voor professionals in de bouw, industrie en tuinbouw. Ze produceren gereedschap voor veeleisende doe-het-zelvers die betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie verkiezen. Bij Jhaaman bieden we een uitgebreid assortiment aan Makita producten, waaronder de bekende en zeer gewaardeerde Makita boormachines, zaagmachines, schuurmachines, slijpmachines, freesmachines en diverse andere hoogwaardige gereedschappen.

De reputatie van Makita gereedschap is gebaseerd op duurzame kwaliteit, baanbrekende kenmerken en een breed scala aan accessoires. Het merk houdt nauw contact met professionals en neemt hun behoeften en vereisten in overweging bij het ontwerpen van hun gereedschap. Makita elektrisch gereedschap ondergaat rigoureuze tests in veeleisende werkomstandigheden.

image 2
Voor elke klus heeft makita de juiste tool

Toonaangevende accutechnologie

Makita’s LXT 18 V assortiment voorziet in krachtige machines voor diverse taken. De LXT 18 V accu is compatibel met meer dan 350 verschillende machines. Makita’s innovatieve reputatie komt het meest tot uiting in XGT, het nieuwe 40 V Max platform. Dit platform is het krachtigste accuplatform ooit, met volledig herontworpen accu’s, intelligente communicatie en nog stevigere machines. Met de introductie van het XGT 40 V Max platform werkt Makita aan hun visie van een gereedschap wereld zonder kabels of brandstof.

image

Makita tuingereedschap

Jhaaman biedt niet alleen bouw- en industriegereedschap, maar ook een ruim assortiment tuingereedschap van Makita aan. Van kettingzagen tot grasmaaiers, Makita heeft alles wat zowel tuinliefhebbers als professionele tuiniers nodig hebben. Het voordeel van de Makita grasmaaier en andere tuinproducten is dat ze gebruikmaken van het universele 18V accusysteem van Makita. Dit houdt in dat één enkele accu compatibel is met alle 18V gereedschappen. Bovendien is dit systeem ook volledig compatibel met andere merken die hetzelfde voltage gebruiken.

image 1

Grootste selectie aan Makita gereedschap direct beschikbaar.

Bij Jhaaman bent u altijd welkom voor een uitgebreid aanbod aan Makita gereedschap. U vindt bij ons een ruime selectie van boormachines, zaagmachines, schaafmachines, freesmachines en meer. Als Makita specialist leveren wij direct vanuit het magazijn van Makita Nederland, waardoor alles op voorraad is en u kunt rekenen op een veilige en snelle levering. Onze online winkel verkoopt uitsluitend origineel Nederlands Makita gereedschap, met een fabrieksgarantie van 3 jaar als bewijs van onze overtuiging in de kwaliteit. Daarnaast bieden wij ook service en onderhoud voor uw Makita gereedschap. Ons ervaren en deskundige team staat klaar om uw gereedschap vakkundig te repareren, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Makita gereedschap
Makita accu gereedschap kopen eenvoudig online bestellen bij Jhaaman