Accu gereedschap

Accu schroefboormachine
bekijken

Accu schroefboormachine

Accu haakse slijper
bekijken

Accu haakse slijper

Accu klopboormachine
bekijken

Accu klopboormachine

Accu combiset
bekijken

Accu combiset

Accu cirkelzaag
bekijken

Accu cirkelzaag

Accu decoupeerzaag
bekijken

Accu decoupeerzaag

Accu bovenfrees
bekijken

Accu Freesmachines

Accu zaagtafel
bekijken

Accu zaagtafel

Accu afkortzaag
bekijken

Accu afkortzaag

Accu schuurmachine
bekijken

Accu schuurmachine

Accu combihamer
bekijken

Accu combihamer

Accus
bekijken

Accu’s

Accu gereedschap is onmisbaar geworden voor zowel ervaren professionals als klussers vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid ervan.

Accu gereedschap

Bij jhaaman.nl bieden we een uitgebreid scala aan accu gereedschap aan. Tegenwoordig is het essentieel om accu gereedschap te hebben tijdens het klussen. Met accu gereedschap kun je flexibel werken en klussen op plaatsen zonder elektriciteit. Bovendien hoef je geen rekening te houden met snoeren die in de weg zitten tijdens het werken. We hebben een ruime keuze aan accu gereedschap, waaronder combihamers, multitools, polijstmachines, schroefboormachines en zelfs accu verwarmde jassen. Je kunt kiezen uit verschillende merken, zoals Makita, Festool, Bosch, Milwaukee, Metabo en nog veel meer.

Gereedschappen die werken op een accu: wat zijn het?

Accu gereedschap maakt gebruik van een reeks cellen om stroom op te slaan, waardoor het mogelijk is om boormachines te gebruiken, zelfs zonder de aanwezigheid van elektriciteit.

De verschillende soorten accu’s

Bij jhaaman.nl kun je een breed scala aan gereedschappen met accu verkrijgen. Van multitools tot polijstmachines en thermometers, er is een uitgebreide selectie van op accu werkende gereedschappen beschikbaar. Daarnaast biedt jhaaman.nl ook combinatiesets aan, waar verschillende soorten accu’s worden geleverd als één pakket. Een ander handig aspect is dat als je een 18V-machine van bijvoorbeeld het merk Makita hebt, je deze accu ook kunt gebruiken met andere machines van hetzelfde merk.

Wat zijn de voordelen van gereedschappen met een accu?

  • Accu’s staan toe dat je – waar dan ook – aan de slag kunt;
  • Gereedschappen met accu’s zijn snel opgeladen;
  • Gereedschappen met accu’s zijn in staat hoogwaardige prestaties te leveren.
  • Geen hinderlijk snoer – Doordat accu gereedschap snoerloos is kun je gemakkelijk in ‘lastige’ hoeken werken.

Het gereedschap op batterijen dat het meest in trek is bij onze klanten.

In jouw gereedschapskoffer mogen bepaalde soorten accu gereedschap niet ontbreken! Deze klassiekers zijn altijd handig, zowel voor professionals als hobbyklussers. De absolute nummer 1 is de accu boormachine. Of je nu kiest voor een Makita, Bosch of DeWALT accuboormachine, bij Jhaaman vind je de beste accuboormachine naar jouw wensen.
Ook erg populair zijn de accu zaagmachine, accu slijper en accu schuurmachine, vooral de Festool deltaschuurmachine. Bekijk al onze populaire producten of ga direct naar de categorie accu gereedschap waar je naar op zoek bent!

Accu combiset

Duurzaamheid van draadloos gereedschap.

Bij het kopen van accu gereedschap is het belangrijk om rekening te houden met de batterijduur. Sommige batterijen gaan slechts enkele minuten mee, terwijl andere urenlang gebruikt kunnen worden. Het is van belang om een gereedschap te kiezen dat de juiste kracht en batterijduur heeft die voldoet aan jouw behoeften. Top merken zijn gewoon de beste keuze!

Bij het overwegen van een gereedschap is het belangrijk om ook te kijken naar het soort werk waarvoor je het gaat gebruiken. Indien je het gereedschap voornamelijk voor zware taken nodig hebt, zal een krachtigere accu vereist zijn. Aan de andere kant, als je het gereedschap alleen gebruikt voor licht werk, is een zwakkere accu voldoende.

Denk tenslotte aan je budget. Gereedschap op batterijen kan duur zijn, maar er zijn verschillende modellen waaruit je kunt kiezen, bij jhaaman vind je altijd de beste prijs.

Accu schroefboormachine
Meest verkochte product Accu schroefboormachine

Accu gereedschap

GRATIS VERZENDING VANAF €50,- gratis retourneren

VOOR 17.00 BESTELD Volgende werkdag geleverd