Accessoires motor

alle accessoires

COMMUNICATIE SYSTEMEN

bekijken

TELEFOON HOUDERS

bekijken
MOTORRUGZAKKEN

MOTOR RUGZAKKEN

bekijken
AIRBAGS

AIRBAGS

bekijken
BAGAGEREKKEN

BAGAGEREKKEN

bekijken
ZADELTASSEN

ZADELTASSEN

bekijken
TANKTASSEN

TANKTASSEN

bekijken

Accessoires

Bij jhaaman verkopen we niet alleen motorhelmen, kleding, laarzen en handschoenen. We hebben ook een ruim assortiment aan accessoires om manier van motorrijden helemaal compleet te maken! 

Communicatie op de motor dankzij een communicatiesysteem

Een communicatiesysteem maakt het mogelijk om op de motor communicatie te laten plaatsvinden. Dankzij dit communicatiesysteem houd je eenvoudig contact met jouw motorvrienden, kun je telefoneren, hoor je de aanwijzingen van het navigatiesysteem of luister je naar muziek. Een intercomsysteem maakt het leven van motorrijders niet alleen eenvoudiger, maar ook een stuk leuker.

Telefoonhouders voor de motorfiets

Telefoonhouders zijn ideaal voor op de motor wanneer je bijvoorbeeld je telefoon wilt gebruiken als navigatiesysteem. Dit is ideaal, want je hebt je telefoon al bij je, dus waarom gebruik je die niet gelijk om je de weg te laten wijzen? Sluit je telefoon aan op je communicatiesysteem en je bent klaar om nieuwe wegen te ontdekken of veilig naar je werk te gaan en te zien waar de files zijn.

Bagage

Met ons aanbod motorbagage kom je niets tekort! Voor de dagtrips en woon-werkverkeer is een goede motorrugzak ideaal om je belangrijkste spullen veilig en comfortabel mee te kunnen nemen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor extra comfort op de motor en zijn doorgaans waterafstotend of zelfs geheel waterdicht. Voor meer bagageruimte is een drybag, ook wel een roltas genoemd, ideaal. Deze tassen zijn universeel toepasbaar, in verschillende volumes te krijgen en door hun rolsluiting en gebruikte materialen geheel waterdicht. 

Jhaaman heeft een ruim aanbod voor al jouw bagage!

Motor rugzakken

Motorrugzakken zijn natuurlijk een handige manier om bagage mee te nemen op de motor. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en merken. Bekende merken in deze categorie zijn bijvoorbeeld Alpinestars, Dainese, Furygan en Spidi. Een merk dat niet vergeten mag worden is Kriega.

Bagagerekken

Je vind hier de producten die nodig zijn om je bagage op jouw motor te monteren! Je vind hier producten van bekende merken als Kriega en Kappa. Maak je motorfiets klaar om je bagage mee te nemen voor een motortrip in het weekend of als je de wereld rond gaat reizen! 

Zadeltassen

Een zadeltas is een handige manier om wat extra spullen mee te kunnen nemen op de motor. Deze tassen worden door veel motorrijders als alternatief gebruikt voor een rugzak, omdat ze de mogelijkheid bieden om spullen mee te nemen zonder invloed te hebben op je bewegingsvrijheid.

Motor tanktassen

Tanktassen kunnen veilig op je tank worden vergrendeld. Dit kan gebeuren door middel van magneten als je brandstoftank van metaal is. Als magneten geen optie zijn, zijn klittenband of een tankring mooie alternatieven. Verder zijn tanktassen gemakkelijk te bevestigen en snel af te nemen, als je even pauzeert of op je bestemming bent.

 yamaha accessories shop near me, yamaha atv accessories, yamaha rmax accessories, yamaha accessories uk,